(P) Cum poţi accesa un împrumut la C.A.R. Faur

Oferta în ceea ce priveşte soluţiile de economisire şi creditare disponibilă pe piaţă este vastă. Fie că apelezi la sistemul bancar sau cel non-bancar, este bine să înţelegi mecanismul, condiţiile şi beneficiile alegerii tale şi să optezi pentru o variantă sigură, avantajoasă şi cât mai uşor de accesat.

510 afișări
Imaginea articolului (P) Cum poţi accesa un împrumut la C.A.R. Faur

(P) Cum poţi accesa un împrumut la C.A.R. Faur

În acest scop, Casa de Ajutor Reciproc Faur vine în întâmpinarea nevoilor tale, cu soluţii de economisire şi împrumut, bazate pe încredere, tradiţie şi eficienţă şi un mecanism facil şi sigur de accesare.

Cum poţi face parte din comunitate?

În primul rând, trebuie să devii membru al asociaţiei C.A.R. Faur, este o condiţie de bază. Orice persoana fizica salariata poate devenii membru al Casei. Principiul de funcţionare a Casei de Ajutor Reciproc Faur este relaţia de susţinere şi întrajutorare reciprocă a membrilor în vederea îmbunătăţirii şi susţinerii situaţiei financiare a fiecăruia, un obicei cu tradiţie, adus la standarde financiare moderne de către managementul orientat spre nevoile membrilor.
C.A.R. Faur este o asociaţie cu vechime, ce se bazează pe valorile comunităţii, dar şi pe un proces onest, transparent şi avantajos de gestionare a economiilor şi împrumuturilor. Aderarea se face în baza statutului de salariat, printr-o cerere de adeziune. Este necesar să ai minimum 18 ani, cetăţenie română şi să fii cunoscător al limbii române, să faci dovada veniturilor de natură salarială şi să respecţi statutul asociaţiei.

Ce implică să fii membru?

Pe lângă aderarea în sine şi înscrierea în C.A.R. Faur, fiecare membru asigură o contribuţie la Fondul Social al asociaţiei, care beneficiază de dobândă, o dobândă mai mare decât rata de inflaţie, ceea ce face ca banii depuşi să nu se devalorizeze, iar sistemul de economisire să fie unul avantajos.
Protejarea fondurilor sociale ale membrilor contra inflaţiei fiind una dintre priorităţile C.A.R. Faur.
Suma cu care alegi să contribui lunar este flexibilă şi nu este limitată sau impusă şi îţi aparţine în totalitate. Practic, Fondul Social este format din depunerile membrilor, dar este evidenţiat pe fiecare membru C.A.R. în parte şi aparţine acestuia, la fel ca dobânda, care se calculează şi se înregistrează lunar în fondul social individual.
Pe lângă beneficiile economisirii, statutul de membru îţi oferă şi acces la serviciul de împrumut al C.A.R. Faur. Împrumutul se face din fondul comun, economiile membrilor reprezentând sursa de finanţare.

Şi, pentru că C.A.R. Faur este o instituţie financiară care vine permanent în întâmpinarea nevoilor membrilor săi, procesul este unul simplu şi rapid. Nu implică cereri şi formulare complicate, nu are comisioane şi îţi oferă dobânzi avantajoase şi protecţie în faţa inflaţiei.

Cum obţii un împrumut?

C.A.R. Faur oferă mai multe tipuri de împrumuturi, în funcţie de necesităţile şi condiţiile întrunite, care se acordă exclusiv membrilor şi sunt aprobate în funcţie de capacitatea de plată a solicitantului, de fondul social propriu, de giranţi şi istoricul plăţilor anterioare. Ţinând cont de aceste criterii se stabileşte şi suma împrumutată, luându-se în calcul venitul membrului şi garanţiile pe care le aduce prin intermediul fondului social propriu şi al girantului/giranţilor. Excepţie de la această regulă fac împrumuturile garantate 100% cu fond social. Altfel, la acordarea unui împrumut, fondul social trebuie să fie de minimum 10% din valoarea împrumutului (fondul se poate completa şi înainte de ridicarea împrumutului) şi, indiferent de suma împrumutată, este solicitat un girant.
Pentru că C.A.R. Faur este axată pe nevoile şi bunăstarea membrilor, asociaţia oferă şi consilier financiară, astfel încât alegerea pe care o faci să fie cea mai avantajoasă pentru tine, fără a te expune vreunor riscuri.
Împrumuturile se acordă pe o perioadă de maximum şase ani, iar ratele se plătesc lunar, conform graficul de rambursare şi pot fi achitate direct la casieriile C.A.R. Faur, prin virament bancar sau poprire pe salariu. Imprumuturile sunt de tip nevoi personale si se acorda cu girant.
Toate detaliile necesare unui proces transparent, rapid şi facil sunt disponibile pe site-ul carfaur.ro, la fel şi adeverinţele şi formularele necesare, pe care le puteţi descărca direct.

Actele necesare accesării unui împrumut sunt:

Adeverinţă de venit tip (disponibilă în secţiunea “descarcă adeverinţe”)

Raport Revisal sau contract individual de muncă şi ultimul act adiţional

Adeverinţă cu veniturile pe anul anterior solicitării împrumutului

Factura de utilităţi

Mai multe detalii despre mecanismul, condiţiile de afiliere, dobanzi si împrumut găsiţi pe carfaur.ro

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici