(P) Dahua Tehcnology pregăteşte un eveniment online unic şi gratuit! Pe 1 decembrie la Ziua Parteneriatului Tehnologic 2020. Ce beneficii te aşteaptă

325 afișări
Imaginea articolului (P) Dahua Tehcnology pregăteşte un eveniment online unic şi gratuit! Pe 1 decembrie la Ziua Parteneriatului Tehnologic 2020. Ce beneficii te aşteaptă

1 Decembrie 2020 nu este doar o zi de istorie naţională pentru români ci şi Ziua Partenerului Tehnologic DAHUA 2020.

Dahua Technology organizează acest eveniment online ca un târg digital multilingv, unde compania va prezenta idei inedite împreună cu 26 parteneri tehnologici.

Dahua va evidenţia diferite teme de interes, va aduce experienţe noi din acest domeniu şi va prezentate soluţii în sfera securităţii şi IoT.

Te poţi înscrie gratuit şi descoperi cum dezvoltăm ÎMPREUNĂ soluţii inteligente!

Jason Zhao, Vicepreşedinte Dahua  - „Industriile de astăzi oferă o multitudine de soluţii inteligente. Dahua Technology îşi propune să ducă tehnologia la un alt nivel. Soluţiile integrate aduc mai multă eficienţă şi asigură o analiză mai rapidă şi mai corectă.”

Suntem SMART împreună

Dahua Techonology te invită aşadar, la un tur virtual al tehnologiei pe 1 decembrie. „Mai inteligenţi împreună” este o temă centrală a evenimentului Dahua: 26 de parteneri Dahua vor împărtăşi din experienţa şi expertiza lor.

Beneficii

  • Află – Cine sunt partenerii Dahua şi cum operaţionalizează aceştia
  • Descoperă – Ce oportunităţi există pentru securitatea şi mediul IoT â
  • Conectează(-TE) – Stabileşte contacte şi discută oportunităţi de paerteneriat

Agenda evenimentului

Mai multe detalii despre Agenda evenimentului, pe site: https://www.dahuasecurity.com/

Dahua Technology este un furnizor de soluţii inteligente, lider în industria globală de supraveghere video. Începând cu 2018, timp de 3 ani la rând, Dahua Technology a fost clasată pe locul 2 în  „Securitate 50" de către a & s International.

Misiunea Dahua Technology este „crerea unei societăţi mai sigure şi un trai inteligent”, iar valoarea-cheie este „centrarea pe client.” Echipa Dahua Romania este o echipă cu experienţă, formată din specialişti, care sunt gata să răspundă nevoilor pieţei româneşti în industrii precum Retail, Traffic & Parking, Video Analitică, infrastructură critică şi pază şi asistenţă medicală şi rezidenţială printr-o multitudine de soluţii inteligente de Securitate integrate, sisteme şi servicii şi, totodată, crearea de plus-valoare pentru managementul corporate, clienţi şi operatori urbani.

Accesaţi http://www.dahuasecurity.com, iar pentru a ne urmări pe reţelele de socializare

Facebook: Dahua Technology Romania               

LinkedIn: Dahua Technology Romania

Media Contact

Cristina Stefania Ristache,

Marketing Specialist

(cristina.stefania@dahuatech.com)Tel:+40-724 366 116

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici