(P) Extrabeneficii pentru siguranţa angajaţilor Carrefour

De la începutul pandemiei în România, echipele Carrefour s-au mobilizat într-o manieră excepţională pentru a asigura continuitatea distribuţiei alimentelor, funcţionarea depozitelor şi a tuturor activităţilor suport ale companiei, pentru a nu adăuga la criza sanitară, şi una alimentară. Într-un context complex care, iată, astăzi setează norma, angajaţii Carrefour obţin extra protecţie pentru a se simţi şi mai în siguranţă, prin completarea pachetului de avantaje şi beneficii.

1136 afișări
Imaginea articolului (P) Extrabeneficii pentru siguranţa angajaţilor Carrefour

(P) Extrabeneficii pentru siguranţa angajaţilor Carrefour

Lunile de început ale anului au marcat comportamente de consum destul de asemănătoare pe toate pieţele în care este prezent Carrefour, urmare a deciziilor de izolare impuse de autorităţile locale. În acest context s-a înregistrat o activitate susţinută în toate formatele de magazine şi pe platformele de shopping online. Angajaţii, faţă în faţă cu un virus necunoscut, încă prezent, s-au implicat oră de oră în procese noi şi intense de igienizare şi au stat alături de consumatori, mulţi dintre aceşti consumatori, fiind, în prima etapă a pandemiei, convinşi de necesitatea de a face cumpărături de precauţie.

Pentru a-i proteja, încă de când a debutat criza generată de COVID-19, Carrefour a implementat un pachet complet de măsuri prin care să le fie alături şi să le ofere certitudinea că sunt în siguranţă. Compania a decis acordarea unei prime speciale colegilor din toate punctele de vânzare Carrefour, angajaţi şi manageri deopotrivă, în semn de recunoştinţă pentru implicare şi dedicarea cu care sunt alături de clienţi.

De asemenea, începând cu 1 iulie 2020, împreună cu partenerii sociali, a decis să introducă noi componente ce completează pachetul de avantaje şi beneficii oferite celor 18.000 de angajaţi Carrefour, respectiv o asigurare de sănătate suplimentară faţă de cea existentă. Această asigurare de sănătate suplimentară va acoperi cheltuielile medicale şi de spitalizare în cazul mai multor afecţiuni acute şi cronice, inclusiv COVID-19.

O altă componentă din pachetul de avantaje şi beneficii este #PentruSuflet, un program de suport emoţional pentru recăpătarea echilibrului în contextul pandemiei COVID-19 oferit gratuit, începând cu luna aprilie, aplicat tuturor celor 18.000 de angajaţi. Aceştia pot vorbi despre îngrijorările sau temerile lor, de câte ori simt nevoia, folosind o linie telefonică gratuită unde, la celălalt capăt al firului, se află 300 de psihoterapeuţi disponibili 24/7, care îi ascultă şi le pot oferi ajutor. După prima lună de la implementare au fost înregistrate peste 1.350 de apeluri, cele mai multe în preajma sărbătorilor Pascale, iar la doua luni de la lansare apelurile au crescut, numărul lor ajungând la 3.000.

Carrefour este despre oameni. Rămânem solidari cu colegii noştri din prima linie care, cu mult curaj şi atenţie, asigură buna funcţionare a magazinelor noastre. Alături de fiecare dintre ei vrem să consolidăm modelul omni canal care s-a dovedit cu atât mai relevant în ultimele luni”, Ana Krasovschi, Director Resurse Umane.

Până la sfârşitul anului, Carrefour va continua expansiunea, în acord cu evoluţia contextului sanitar din România şi cu nevoile clienţilor, un plan posibil doar alături de angajaţi care se simt bine şi în siguranţă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici