(P) Inainte si Acum- 5 metode de a comanda mancare

Daca in ziua de azi, sa iti inviti prietenii in vizita si sa comanzi pizza pare un lucru obisnuit, inainte lucrurile nu stateau deloc asa. In prezent, majoritatea oamenilor prefera sa comande mancare in loc sa petreaca timp gatind. Livrarea la domiciliu este mai populara si mai folosita decat a fost vreodata, bineinteles datorita celor mai recente inovatii. Comparativ cu trecutul, modalitatile de a comanda mancare la domiciliu s-au schimbat semnificativ:

11 afișări
Imaginea articolului (P) Inainte si Acum- 5 metode de a comanda mancare

(P) Inainte si Acum- 5 metode de a comanda mancare

 

 

 

 

MODALITATEA #1: Cu multi ani in urma,de exemplu, nu exista livrare la domiciliu. Atunci cum iti puteai procura mancare daca nu aveai chef sa gatesti? Mai intai, trebuia sa te plimbi prin cartier si sa gasesti un restaurant. Apoi, trebuia sa te uiti pe meniul sau. Daca erai suficient de norocos si gaseai mancarea dorita, aventura ta se sfarsea acolo- doar ca trebuia sa astepti pana ce mancarea era pregatita pentru a o putea lua acasa. Daca nu, atunci trebuia sa treci la urmatorul restaurant…Ar fi putut dura o zi sau doua sa-ti indeplinesti misiunea, dar exista un avantaj major- nu te-ai fi ingrasat niciodata multumita efortuluidepus mergand pe jos.

MODALITATEA #2: Lucrurile s-au imbunatatit considerabil o data cu venirea binecunoscutei carti Pagini Aurii. Restaurantele care ofereau livrare la domiciliu au inceput sa-si listeze numerele de telefon si drept rezultat oamenii au incetat sa mai mearga pana la restaurante. In schimb, au inceput sa sune si au sunat si au sunat pana ce au gasit un restaurant care putea livra la adresa lor mancarea dorita.

MODALITATEA #3: Revolutionarea livrarilor la domiciliu a inceput cand a aparut primul catalog online care oferea o varietate de restaurante si specificuri de mancare- un singur numar de telefon pentru sute de restaurante. Oamenii erau incantati si entuziasmati de aceasta inovatie. Cand se indoiau in privinta a ceea ce doreau sa comande, aveau sugestii si alternative. Extraordinar! 

MODALITATEA #4: Cam in aceeasi perioada, sa comanzi mancare de pe website-uri a devenit un lucru foarte popular si oamenii s-au simtit liberi sa comande ce isi doreau. Aveau oportunitatea de a compara restaurante, meniuri si preturi. Mai mult, pentru prima oara puteau vedea si parerile celorlalti clienti- lucru care i-a ajutat sa aleaga mai bine.

MODALITATEA #5: Si acum cativa ani, a aparut cea mai importantaschimbare odata cu aplicatiile pentru Smartphone-uri.In ziua de azi, oamenii fac totul prin intermediul telefonului mobil, chiar si comandarea mancarii dorite. Aplicatiile sunt la moda, amuzante, prietenoase, practice si rapide.

Deci, cum poti fi in pas cu timpurile?

Acceseaza aplicatia Oliviera pentru ca iti ofera sansa unica de a comanda de la mai mult de 150 de restaurante, dar si posibilitatea de a alege mancare in functie de specificul culinar dorit.

Incearc-o acum! Ai nevoie doar de cateva click-uri!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici