(P) Liceenii te aşteaptă la meciurile finale ale Cupei Coca-Cola 2014!

Cupa Coca-Cola, cea mai mare competiţie de fotbal la nivel de liceu, a ajuns la finalul ediţiei din acest an: patru echipe de fete şi şase echipe de băieţi dispută semifinalele şi finala Cupei Coca-Cola, sâmbătă şi duminică, la Sala Dinamo din Bucureşti. Intrarea la meciuri este liberă pentru toţi spectatorii.

66 afișări
Imaginea articolului (P) Liceenii te aşteaptă la meciurile finale ale Cupei Coca-Cola 2014!

(P) Liceenii te aşteaptă la meciurile finale ale Cupei Coca-Cola 2014!

 

 

 

 

Echipele de băieţi ale liceelor calificate din Iaşi, Baia Mare, Mureş, Bucureşti şi Argeş joacă în acest weekend meciurile finale ale Cupei Coca-Cola, alături de echipele de fete ale liceelor calificate din Harghita, Dolj, Bucureşti şi Ialomiţa.

Semifinalele care se joacă sâmbătă, de-a lungul întregii zile, la sala Dinamo, iar dumincă au loc ultimele două meciuri: de la ora 10:00 începe meciul decisiv între echipele de fete, iar la ora 12:00, cele două echipe de băieţi finaliste se vor lupta pentru a ajunge campioni în Cupa Coca-Cola 2014. Festivitatea de premiere a celor două echipe câştigătoare are loc la ora 13:45.

Marele premiu al competiţiei este un cantoment la Roma, unde marii câştigători se vor antrena alături de tineri din toată Europa, sub îndrumarea unor antrenori profesionişti din Brazilia.

Ajunsă la a treia ediţie anul acesta, Cupa Coca-Cola a adunat la start un număr-record de aproape 6.000 de liceeni, reprezentând 393 de echipe din întreaga ţară. Ei au petrecut mai mult de 455 de ore pe terenul de fotbal şi au înscris peste 4460 de goluri în cele trei luni ale competiţiei.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îşi respectă promisiunea de a promova mişcarea fizică, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.


Echipele calificate în ultima fază a Cupei Coca-Cola 2014:

Echipele de băieţi:

        Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Iaşi (jud. Iaşi)

Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu, Baia Mare (jud. Baia Mare)

Colegiul Economic Transilvania, Tg. Mureş, (judetul Mureş)

Liceul Tehnic Mihai I, Bucureşti

Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu, Bucureşti

Liceul Tehnologic Ferdinand I, Curtea de Argeş (jud. Argeş)

 

Echipele de fete:

Colegiul Tehnic Banyai Janos, Odorheiul Secuiesc (jud. Harghita)

Liceul Tehnic Auto, Craiova (jud. Dolj)

Liceul Tehnic Nicolae Bălcescu, Bucureşti

Colegiul Naţional Grigore Moisil, Urziceni (jud. Ialomiţa)

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici