(P) Vara asta arată răcoros şi se simte verde

Te-ai întrebat vreodată cum ar trebui să arate un cartier rezidenţial din Bucureşti? Nu? Haide să îţi spun eu: Ansamblul rezidenţial trebuie să fie verde.

183 afișări
Imaginea articolului (P) Vara asta arată răcoros şi se simte verde

(P) Vara asta arată răcoros şi se simte verde

De ce? Suntem în 2022, un an în care nivelul de poluare încă îşi pune amprenta, în mod vizibil, asupra mediului înconjurător. Aşadar, de la iernile ploioase, fără prea multă zăpadă, la temperaturile extrem de ridicate vara, se observă clar o încălzire treptată a atmosferei.

Deci, cum facem?

Simplu. Alegi ansamblul rezidenţial Greenfield Băneasa, care este îmbrăţişat atât la propriu, cât şi la figurat, de pădure.

Bun, dar contează dacă este amplasat la marginea pădurii?

De regulă, cei care sunt interesaţi de tot ceea ce înseamnă apartamente de vânzare în Bucureşti, acordă o atenţie deosebită acestui aspect.

Poziţionarea cartierului rezidenţial Greenfield Băneasa la marginea pădurii oferă, în primul rând, un moment de răgaz, de linişte şi de deconectare de tot ceea ce înseamnă aglomeraţia şi zgomotele produse de un oraş-capitală.

Calitatea aerului, de care rezidenţii complexului Greenfied Băneasa se bucură, este, de asemenea, un punct forte. Suprafaţa de 900 de hectare de pădure ce înconjoară întreg ansamblul rezidenţial, împreună cu numeroasele zone verzi din interiorul acestuia, sunt un adevărat izvor de aer curat, proaspăt şi răcoros, ce rar se întâlneşte chiar şi în oraşele de munte.

Aerul curat şi răcoros de pădure are o mulţime de beneficii asupra organismului. Pe timp de vară sau în zilele de caniculă, o briză de aer rece are un efect calmant, de diminuare a stresului, oferind un somn plăcut şi odihnitor.

Mai mult, pădurea funcţionează ca un scut natural împotriva temperaturilor extrem de ridicate, reducând semnificativ arşiţa specifică oraşelor. Acest efect se datorează şi spaţiilor verzi din incinta complexului rezidenţial din Băneasa, care, spre deosebire de betonul specific oraşelor, nu menţin acea căldură sufocantă.

Mai concret, ce este atât de special la Greenfield Băneasa?

Pentru început, acest cartier rezidenţial din Bucureşti este despre „acasă”, locul unde îţi vei petrece cea mai mare parte a timpului. De fapt, este despre un „acasă” privit prin lentila unui mediu curat şi sănătos, unde nivelul de poluare este scăzut, acesta putând fi monitorizat în timp real cu ajutorul aplicaţiei SmartAir City.

În mod similar, amplasarea complexului rezidenţial în sectorul 1 din Bucureşti, într-un loc cu 900 de hectare de pădure, face din Greenfield Băneasa o locaţie unică şi retrasă, desprinsă oarecum de peisajul urban al unei capitale aglomerate.

Fiind un cartier rezidenţial nou, acesta se bucură de soluţii arhitecturale de excepţie, cu înclinaţie spre eficientizarea costurilor de întreţinere ale rezidenţilor, ce vor beneficia de o iluminare naturală eficientă şi performanţe energetice ridicate.

La fel de important, cei care aleg Greenfield Băneasa vor beneficia de diverse avantaje, direct din interiorul complexului, începând cu domeniul educaţiei, al cumpărăturilor şi diverselor servicii precum: cabinete stomatologice, medicale, spaţii de joacă pentru copii, bancomate, piscine, sală de fitness, strip-mall, etc. Toate acestea facilităţi enumerate evidenţiază o caracteristică cheie: posibilitatea de a realiza o mulţime de sarcini şi de a beneficia de servicii de cea mai bună calitate, direct din interiorul complexului rezidenţial.

Pentru mai multe detalii referitoare la apartamentele de vânzare din Băneasa, cartierul rezidenţial Greenfield, completează formularul de contact şi vei fi contactat în cel mai scurt timp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici