Promoţii de sezon la Garmin Romania – reduceri de până la 40%

Garmin Romania dă startul perioadei de reduceri pe 11 noiembrie. Flash Sale va include cele mai dorite produse, cu reduceri de până la 40%. În plus, campania de promoţii se va prelungi până în luna decembrie, cu noi discount-uri pentru ceasuri, dar şi gadget-uri pentru ciclism, navigaţie, pescuit, scufundări, hiking, golf, şi chiar device-uri pentru copii.

130 afișări
Imaginea articolului Promoţii de sezon la Garmin Romania – reduceri de până la 40%

Promoţii de sezon la Garmin Romania – reduceri de până la 40%

Flash Sale: 11 - 18 noiembrie

Reducerile flash debutează vineri, 11 noiembrie, ora 10:00, în campanie fiind incluse cele mai dorite produse Garmin, precum ceasuri din seria fenix 6, Venu sau Enduro. Totodată şi Campervan, gadget-ul pentru aventurile cu rulota, va avea un preţ special. Cea mai mare reducere aplicată este de 42% pentru mai multe modele din gama Venu, smartwatch-uri ce monitorizează activitatea fizică, dar şi starea generală de sănătate.

Lista completă a produselor incluse în campania de Promoţii Flash va putea fi regăsită pe site, începând cu 11 noiembrie. Toate discount-urile sunt valabile exclusiv pe garmin.com, în limita stocurilor disponibile.

Holiday Sale: 15 noiembrie – 27 decembrie

Din 15 noiembrie, Garmin dă startul Reducerilor de Sărbători, o campanie extinsă de discount-uri, ce va include peste 100 de produse. Reducerile se vor aplica pentru dispozitive selecţionate din gamele de smartwatch-uri, dar şi pentru gadget-uri utile amatorilor de alergare, ciclism, navigaţie, scufundări, pescuit sau golf.

Printre produsele vedetă ale acestei perioade de reduceri, se numără:

  • gama fenix 6 (variantele Pro şi Solar), smartwatch-uri robuste cu GPS pentru activităţi multisport, cu funcţii complexe şi statistici complete despre activitatea fizică şi starea de sănătate. Ceasurile includ şi funcţiile Music, respectiv Garmin Pay, ce permit mai multă libertate de utilizare în timpul activităţilor sportive.
  • produse din gama Forerunner, precum Forerunner 45, 245, 745 sau 945, create pentru alergătorii pasionaţi sau profesionişti. Acestea au statistici complexe care susţin antrenamentele, precum pulsul măsurat la încheietură, dinamica alergării, VO2 Max, sugestii pentru exerciţii zilnice sau durata de timp necesară recuperării.
  • gama Vivoactive se poate transforma într-un cadou inspirat de sărbători pentru cei care au un stil de viaţă sănătos şi integrează sportul în obiceiurile lor. Cu un look fresh şi versatil, acest smartwatch este uşor de purtat şi în timpul zilei, iar datorită conexiunii cu telefonul mobil, transmite notificări pentru apeluri, alerte din social media sau mesaje. În plus, funcţia Garmin Pay permite plata la magazine direct cu ceasul.
  • vívofit® jr. este un tracker de fitness dedicat celor mici, care le oferă motivaţia de a se mişca în fiecare zi, printr-o experienţă interactivă în care fiecare pas deblochează diverse aventuri educative în aplicaţie.
  • pentru cei care duc pasiunea pentru sport la următorul nivel, gamele Instinct, Descent, Approach sau quatix au preţuri speciale până la finalul lunii decembrie.
  • produsele pentru ciclişti întregesc lista, cu gamele Rally, Varia şi Edge. De la contoare de putere pentru pedale, la radare retrovizoare şi ciclocomputere, acestea vor completa cu succes kit-ul oricărui ciclist profesionist sau amator.

Lista completă a produselor reduse de Sărbători va putea fi regăsită pe site, începând cu 15 noiembrie. Toate discount-urile sunt valabile exclusiv pe garmin.com/ro-ro, în limita stocurilor disponibile.

Garmin Romania oferă o experienţă desăvârşită cu ajutorul echipei de specialişti care ajută cu informaţii despre produse şi comenzi, precum şi suport pentru achiziţia de noi dispozitive, reparaţii, manuale sau software. Centrul de asistenţă (service şi suport) este disponibil pentru toţi clienţii din România, în limba română.

Serviciul este disponibil 24/7 pe https://support.garmin.com/ro-RO/ şi de luni până vineri, telefonic, la 0800360038 (apel gratuit).

Garmin a revoluţionat viaţa plină de aventură, adrenalină şi curaj a atleţilor şi pasionaţilor de sport din întreaga lume. Dedicată produselor ce sporesc performanţa, dar şi siguranţa, echipa Garmin oferă tuturor şansa de a se depăşi pe sine, în orice moment. 

Garmin Ltd. este incorporată în Elveţia, cu filiale în USA, Taiwan şi Marea Britanie. Garmin şi fēnix sunt mărci înregistrate, iar Garmin Pay, PacePro şi Connect IQ sunt mărci ale Garmin Ltd.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici