A fost asasinata Benazir Bhutto, femeia care a infruntat moartea 20 de ani!

La numai citeva minute dupa ce a tinut un discurs electoral in parcul Liqat Bagh din Rawalpindi, Benazir Bhutto, de doua ori premier al Pakistanului, a fost asasinata, in urma unui atac comis de un atentator sinucigas.

1 afișare
Imaginea articolului A fost asasinata Benazir Bhutto, femeia care a infruntat moartea 20 de ani!

A fost asasinata Benazir Bhutto, femeia care a infruntat moartea 20 de ani!

Relatarile privind circumstantele producerii atacului sint contradictorii. Ministerul de Interne pakistanez, Partidul Poporului (condus de Benazir Bhutto) si sotul acesteia au confirmat decesul primei femei prim-ministru din Pakistan, in urma unui atac cu bomba. Unii martori afirma insa ca focurile de arma au fost auzite inaintea producerii unui atac sinucigas, in timp ce alte surse, citate de presa pakistaneza, sustin ca atacul armat a avut loc dupa atentat. Daca Asif Ali Zardari - sotul lui Benazir Bhutto - a afirmat ca aceasta a fost ranita in zona gitului, postul de televiziune Ary-One sustine ca liderul opozitiei a suferit o rana la cap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici