Actionarii Bancii Transilvania deschid calea spre vanzare

In prezent, BERD este cel mai mare actionar, detinand 15% din Banca Transilvania, restul actionarilor avand participatii de sub 5%. SIF-urile detin impreuna circa 14,6%, in timp ce membrii Consiliului de Administratie, grupati in jurul lui Horia Ciorcila, au in jur de 10%.

1 afișare
Imaginea articolului Actionarii Bancii Transilvania deschid calea spre vanzare

Actionarii Bancii Transilvania deschid calea spre vanzare

Pentru ca eliminarea pragului sa fie insa adoptata, propunerea trebuie sa fie sustinuta in AGA de membrii conducerii bancii, care detin pachete semnificative de actiuni, dar si de reprezentantii BERD.Presedintele Bancii Transilvania, Horia Ciorcila, care este unul dintre fondatorii bancii, detinand in prezent 5% din actiuni, nu a dorit sa precizeze de la ce actionari a pornit aceasta initiativa si daca o va sustine sau nu in AGA.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici