Adevarul despre dosarele Revolutiei... o «Elodie»

Scandalul inflamat de catre presedintele Traian Basescu pe tema cercetarilor efectuate de catre Parchetul General in dosarele Revolutiei din decembrie 1989 incinge spiritele printre procurori.

1 afișare
Imaginea articolului Adevarul despre dosarele Revolutiei... o «Elodie»

Adevarul despre dosarele Revolutiei... o «Elodie»

Seful Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica, Marius Iacob, ne-a declarat ca acest dosar a fost declinat de catre Dan Voinea abia anul trecut catre Sectia civila, iar in luna iunie, procurorii militari au dat drumul si la restul volumelor care constituie esenta acestui dosar.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici