Aici va avea loc botezul

Club Residence e un stabiliment de calitate, situat pe soseaua de centura a Capitalei, in imediata apropiere a iesirii spre Targoviste. Invitatii pot veni si in tinute casual, intrucat terenurile de tenis si de minifotbal care apartin proprietarului, ca si racoarea serii, ii vor imbia, cu siguranta, sa faca sport.

4 afișări
Imaginea articolului Aici va avea loc botezul

Aici va avea loc botezul

Petrecerea, la care se pare ca vor participa circa 120 de persoane, se vrea una selecta, dar, in aceeasi masura, ferita de ochii curiosilor. Vor exista locuri pe terasa complexului, in sala de mese, care va avea geamurile larg deschise, dar si pe marginea piscinei, care are dimensiuni generoase: 10 m/25 m. 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici