Al IV - lea razboi

Dupa razboaiele mondiale si razboiul rece, o confruntare economica intre SUA si China risca sa arunce lumea in aer. Colac peste pupaza, Rusia si-a scos bombardierele strategice la incalzire.

1 afișare
Imaginea articolului Al IV - lea razboi

Al IV - lea razboi

Superputerile lumii isi incordeaza muschii: China ameninta SUA cu prabusirea dolarului, SUA ameninta cu boicotarea Jocurilor Olimpice din 2008, iar Rusia reia jocul de-a soarecele si pisica cu bombardiere si avioane de vanatoare cu Statele Unite. Temperatura planetei incepe sa creasca - topind calota polara si facand accesibile resursele de hidrocarburi din platforma maritima a Polului Nord - revendicata integral de Federatia Rusa. Un nou razboi la scara globala pluteste asupra planetei - dupa tancurile si avioanele celui de-al II lea Razboi Mondial, dupa amenintarea rachetelor nucleare din Razboiul Rece - nou conflict mondial se poarta folosind o combinatie de metode economice si amenintari armate. Scena mondiala este din ce in ce mai complicata - nelasand locul statelor natiune clasice - ci doar superputerilor sau aliantelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici