Amantele boşilor din fotbal (II)

Nenumărate au fost situaţiile în care acţionarul dinamovist, Cristi Borcea, a fost prins în ofsaid de paparazzi şi ziarişti de scandal. Aproape de fiecare dată, însă, influenţa mare pe care o avea la nivelul conducerii publicaţiilor de acest gen l-a ajutat să scape basma curată, contramandând publicarea materialelor cu pricina.

5 afișări
Imaginea articolului Amantele boşilor din fotbal (II)

Amantele boşilor din fotbal (II)

Din poveştile paparazzilor cu vechime, reiese că, într-una dintre aceste nopţi, în care dinamovistul a călcat strâmb, participând, alături de o blondă focoasă, la o petrecere privată organizată într-un club-cazinou, când a simţit că a fost fotografiat, Borcea şi-a trimis bodyguarzii să nimicească maşina fotografilor.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici