Anarhiştii ne mai lipseau!

De ce să nu avem "antifasciştii" noştri? Peste tot în lume există teribilişti, nebuni, kinderi cu surprize care vor să iasă în evidenţă dându-şi reciproc în cap din raţiuni nobile sau patriotice. România a fost ferită până acum de manifestări extremiste de anvergură. Asta nu înseamnă că ele nu se pot desfăşura, mai ales că există deja oarece semne.

1 afișare
Imaginea articolului Anarhiştii ne mai lipseau!

Anarhiştii ne mai lipseau!

De câte ori au avut loc parade ale homosexualilor, a ieşit de la naftalină o chestie numită "Noua Dreaptă". E vorba de un grup cu ideologie difuză şi concepte rudimentare. Se revendică teoretic de la "înţelepciunea" lui Corneliu Zelea-Codreanu (membrii ND umblă cu mutra "căpitanului" pe tricouri), dar de fapt încearcă să se lipească de tot felul de mişcări de extremă-dreapta din Europa, cum sunt NPD din Germania sau Falangele Spaniole, organizaţii destul de ortomane din Vestul Europei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici