Andreea Marin naşte de ziua ei, prin cezariană

Andreea Marin mai are doar câteva zile până va deveni mămică. Surse medicale din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie “Panait Sârbu”, maternitatea unde va veni pe lume primul copil al cuplului Bănică – Marin, susţin că Andreea va naşte prin cezariană, pe 22 decembrie. Aceleaşi surse afirmă că vedeta ar fi apelat la procedeul de fertilizare in vitro.

1 afișare
Imaginea articolului Andreea Marin naşte de ziua ei, prin cezariană

Andreea Marin naşte de ziua ei, prin cezariană

Peste zece zile, visul Andreei Marin de a fi mămică va deveni realitate. Pe 22 decembrie, exact în ziua în care va împlini 33 de ani, vedeta e programată pentru cezariană, susţin surse medicale de la Spitalul “Panait Sârbu” din Bucureşti. Potrivit acestora, operaţia va fi realizată de prof. dr. Bogdan Marinescu, directorul maternităţii şi medicul care i-a supravegheat “zânei” sarcina. “De obicei, oamenii cu bani, dar şi vedetele sunt cazate în una dintre cele două rezerve mai bine do-tate ale spitalului. Fiecare dintre acestea are două paturi, grup sanitar propriu, termopane, televizor şi frigider.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici