Aproape demis!

Zilele lui Lăcătuş ca antrenor al Stelei sînt numărate. Rezultatele slabe din 2009 şi locul jenant ocupat de roş-albaştri după aproape jumătate din retur l-au adus pe Lăcătuş în situaţia de a fi la un pas de demitere la mai puţin de 4 luni din momentul în care s-a întors în Ghencea.

1 afișare
Imaginea articolului Aproape demis!

Aproape demis!

Conducerea echipei a aşteptat demisia antrenorului imediat după semieşecul cu Farul, însă aceasta n-a venit. Din contră, în discuţiile pe care le-a avut cu şefii în ultimele zile, "Fiara" şi-a susţinut poziţia de a nu pleca.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici