Aripi frînte!

Revanşă. Asta îşi doreau nemţii înaintea partidei cu românii. Germanii nu uită că, în aprilie 2004, au fost umiliţi, 5-1, pe Giuleşti, tot într-un amical. Acum voiau să se răzbune. Planurile le-au fost date însă repede peste cap. Codrea a combinat scurt cu Mutu, iar acesta a centrat perfect pentru plutirea gigantului Goian, care doar a mîngîiat mingea în drumul ei spre plasă. Era abia minutulul 3. Enervarea nemţilor e şi mai mare. Publicul freamătă, Hitzlsperger preia frîiele, dar doar îl "încălzeşte" pe Coman cu două şuturi de la distanţă în minutele 6 şi 14.

1 afișare
Imaginea articolului Aripi frînte!

Aripi frînte!

 "Briliantul" a strălucit şi aseară. Pase pe culoar, driblinguri devastatoare. Hilbert a fost pur şi simplu în genunchi în faţa românului. Totuşi, de unul singur e greu. Marica demonstrează încă o dată că aerul Germaniei nu-i prieşte şi ratează prima mare ocazie în minutul 12, după o pasă printre a lui Mutu. Zece minute mai tîrziu, vîrful lui Stuttgart vrea prea mult în faţa lui Hildebrand, şi în locul unei finalizări simple, preferă driblingul în situaţie de unu contra unu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici