Armata rusă a atacat un hipermarket din Harkov: cel puţin doi morţi

Cel puţin două persoane au fost ucise şi 33 rănite în urma unui atac rusesc asupra unui hipermarket de materiale de construcţii din Harkov, au anunţat oficialii ucraineni.

311 afișări
Imaginea articolului Armata rusă a atacat un hipermarket din Harkov: cel puţin doi morţi

Într-o postare pe Telegram, guvernatorul regiunii Harkov, Oleh Syniehubov, a declarat că două bombe ruseşti au lovit clădirea, ucigând două persoane şi provocând un incendiu pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi.

"Rusia a lovit în mod deliberat un obiectiv civil în mijlocul weekendului", a declarat ministrul ucrainean de Interne, Ihor Klymenko.

Potrivit unei postări pe reţelele de socializare a preşedintelui Volodimir Zelenski, este posibil ca peste 200 de persoane să se fi aflat în interiorul hipermarketului în momentul atacului.

Parchetul din Harkov a declarat că cei doi morţi erau bărbaţi care lucrau la hipermarket. Alţi zece angajaţi sunt dispăruţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici