'Au luat ca proba chilotii lui tata'

Si-a ucis sau nu sotia? O intrebare grea la care anchetatorii ? coplesiti de probe stranse pe durata a trei luni - inca nu au reusit sa raspunda. De cand sotia lui, avocata Elodia Ghinescu, a disparut, inspectorul principal Cristian Cioaca traieste cu teama ca politistii ii vor bate la usa pentru a-l aresta. Si asta nu pentru ca ar fi vinovat, spune ofiterul, ci pentru ca simte ca el trebuie sa fie 'tapul ispasitor' in aceasta poveste ciudata. E sigur ca cineva il vrea cu tot dinadinsul la puscarie.

1 afișare
Imaginea articolului 'Au luat ca proba chilotii lui tata'

'Au luat ca proba chilotii lui tata'

Cioaca are si o explicatie pentru tot ce el numeste un scenariu bine ticluit, tesut cu migala in jurul cazului disparitiei sotiei sale, avocata Elodia. Ofiterul a rupt tacerea si, pentru prima oara, a facut declaratii incendiare. In interviul acordat, la Brasov, reporterilor ziarului Libertatea, politistul spune ca este victima unor ambitii personale ale procurorului Marius Iacob, cel care conduce ancheta. 'Cred ca rascolitul pamantului in cautarea sotiei mele este deja o ambitie personala a procurorului Iacob!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici