AUTOSTRADA SOARELUI a intrat în faza "taurului luat de coarne". Emil Boc transmite Ministerului Transporturilor "felicitări"

Dacă la finele anului trecut ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, promitea românilor că vor putea merge către mare pe Autostrada Soarelui, realitatea din prezent o contrazice. Posibila reziliere a contractului dintre minister şi constructorul tronsonului Cernavodă-Medgidia lasă în aer data de finalizare a A2.

6 afișări
Imaginea articolului AUTOSTRADA SOARELUI a intrat în faza "taurului luat de coarne". Emil Boc transmite Ministerului Transporturilor "felicitări"

AUTOSTRADA SOARELUI a intrat în faza "taurului luat de coarne". Emil Boc transmite Ministerului Transporturilor "felicitări"

Ieri,Emil Boc a declarat, în cadrul emisiunii "După 20 de ani" de la ProTV, că ministerul Transporturilor a decis să ia "taurul de coarne". "Se pare că Ministerul Transporturilor a luat taurul de coarne - şi pentru asta eu îi felicit, că nu mai stau în această lâncezeală, să negocieze la nesfârşit cu un constructor care nu îşi face treaba şi nu intră în termene - să rezilieze contractul. Şi atunci, probabil, că va fi o întârziere pe un anumit tronson din această autostradă", a spus premierul.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici