Back in URSS via USL, cântecul de sirenă al scursurilor bolşevice Iliescu şi Voiculescu

Duminică şi ieri au fost zilele relansării la scenă deschisă a demonicilor Saruman şi Sauron, cei doi siniştri (adică de stånga) vrăjitori boşorogi îmbătråniţi în rele, adevăraţii komisari politici ai aşa-zisei Uniuni Social Liberale (USL) mai pe scurt a Uniunii Jos Băsescu (UJB).

5 afișări
Imaginea articolului Back in URSS via USL, cântecul de sirenă al scursurilor bolşevice Iliescu şi Voiculescu

Back in URSS via USL, cântecul de sirenă al scursurilor bolşevice Iliescu şi Voiculescu

Iliescu şi Voiculescu au căpătat în comunitatea online a puştimii isteţe aceste nick-uri, care li se potrivesc perfect, aşa cum i se potriveşte şi lui Crin Antonescu nick-ul Chucky, iar lui Ponta - Tonta.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici