„Baietii destepti“ au luat si concesiunile Capitalei

Oameni de afaceri precum Dorin Cocos, Dan Besciu si Sorin Creteanu au in concesiune mii de metri patrati in buricul Bucurestiului platind o redeventa lunara cuprinsa intre cinci si maximum 70 de euro metrul patrat. Aceasta in conditiile in care, conform Metodologiei de calcul a evaluarii terenurilor din domeniul public si privat al municipiului Bucuresti ce urmeaza sa fie concesionate, in zonele bune ale Capitalei un metru patrat concesionat costa intre 400 si 700 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului „Baietii destepti“ au luat si concesiunile Capitalei

„Baietii destepti“ au luat si concesiunile Capitalei

SC Imopost Developments SA Bucuresti, firma omului de afaceri Sorin Creteanu, plateste 50.501 euro pe an,pentru un teren cu o suprafata de 712,77 situat adiacent imobilului din Str. Matei Millo nr. 10, sector 1, potrivit Hotaririi de Consiliu nr. 351/2007. Conform calculelor, omul de afaceri plateste anual aproximativ 70 de euro pe metrul patrat concesionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici