Bancherii de top se vor trezi cu salarii mai mici din cauza cresterii pensiilor

Salariile de peste 3.000 euro (10.000 lei) pe luna - dintre care cele mai multe sunt in banci - ar putea fi micsorate cu sute de euro prin cresterea cheltuielilor cu contributiile de asigurari sociale decisa in Parlament in iulie prin legea de majorare a pensiilor.

1 afișare
Imaginea articolului Bancherii de top se vor trezi cu salarii mai mici din cauza cresterii pensiilor

Bancherii de top se vor trezi cu salarii mai mici din cauza cresterii pensiilor

Angajatorii au fost luati prin surprindere de eliminarea plafonului de contributie la nivelul aferent pentru cinci salarii medii brute pe economie, adica 6.350 lei (2000 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici