Bancile isi recompenseaza investitorii cu 227 mil. euro

Actionarii bancilor listate la bursa vor primi in acest an dividende in valoare de peste 227 milioane de euro, cel mai bine “recompensati” urmand sa fie actionarii Bancii Transilvania, care vor primi “cadou” actiuni gratuite de 113 milioane de euro.

5 afișări
Imaginea articolului Bancile isi recompenseaza investitorii cu 227 mil. euro

Bancile isi recompenseaza investitorii cu 227 mil. euro

Titlurile sunt la valoarea nominala, pe bursa valoarea lor fiind mult mai mare. Actiunile vor fi acordate in cadrul uneia dintre cele mai mari majorari de capital derulate de o societate listata la bursa.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici