Basescu este presedintele tuturor romanilor. Pedisti

Balonase care cad din tavan, fulare portocalii la git, imnuri de partid patentate si Traian Basescu. Este reteta de campanie prin care democratii si-au lansat ieri, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare. PD nu se sfieste sa se afiseze in campanie alaturi de seful statului. Mai mult, democratii recunosc deschis ca este unul dintre argumentele pentru care PD va cistiga europarlamentarele.

1 afișare
Imaginea articolului Basescu este presedintele tuturor romanilor. Pedisti

Basescu este presedintele tuturor romanilor. Pedisti

O spune chiar presedintele executiv al partidului, Adriean Videanu. Dupa ce a enumerat doua argumente, legate de „scorul in sondaje“ sau de „forta electoratului PD“, Videanu a oferit si ultimul argument al succesului PD: „Ultimul argument o sa-l vedeti mai tirziu, pentru ca am inceput impreuna si trebuie sa continuam impreuna“. Se referea la Traian Basescu, care inca nu ajunsese la intrunirea democratilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici