Blaga ia în băşcălie miniştrii „handicapaţi“ ai Guvernului Tăriceanu

Conflictul dintre democraţi şi liberali se acutizează pe zi ce trece. După ce a supravieţuit moţiunii social-democrate, Guvernul Tăriceanu II trebuie să treacă şi de votul proiectului de buget pe 2008. Însă se pare că Tăriceanu va întâmpina ceva dificultăţi, şi asta pentru că nu va avea susţinere parlamentară. Democraţii, prin vocea lui Vasile Blaga, au anunţat, deja, că nu vor vota proiectul de buget propus de Tăriceanu şi ai lui.

1 afișare
Imaginea articolului Blaga ia în băşcălie miniştrii „handicapaţi“ ai Guvernului Tăriceanu

Blaga ia în băşcălie miniştrii „handicapaţi“ ai Guvernului Tăriceanu

Zilele acestea, Parlamentul se întruneşte pentru a aproba sau nu varianta proiectului legii bugetului pe 2008, propusă de Executiv. Cei care au transmis că vor spune „NU” proiectului sunt PD-iştii, dar şi o parte din PSD-işti. Astfel, în opinia democratului Vasile Blaga „Tăriceanu va trebui să-şi formeze o majoritate pentru a-şi trece Guvernul”. Blaga spune că „în orice altă ţară, dacă Executivul nu reuşeşte să treacă proiectul de buget prin Parlament, pleacă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici