Boc, un pas mic spre obtinerea puterii absolute

Traian Basescu a mai facut un pas spre detinerea controlului absolut in stat. El l-a nominalizat, ieri, pe Emil Boc pentru a forma un nou guvern. Spre deosebire de vechea formula, trantita de Parlament, noul Executiv va avea in componenta si persoane care trebuie recompensate pentru manevrele de intrajutorare a PDL si Traian Basescu in momentele de cumpana. UDMR, Gabriel Oprea si Lucian Croitoru vor avea asigurate cateva fotolii ministeriale, grosul revenind PDL.

6 afișări
Imaginea articolului Boc, un pas mic spre obtinerea puterii absolute

Boc, un pas mic spre obtinerea puterii absolute

Ultimul bastion pe care il mai au de cucerit Basescu si PDL este presedintia Senatului. Aceasta functie este una cheie in eventualitatea in care Traian Basescu s-ar vedea din nou in postura de presedinte suspendat, iar seful Senatului ar ocupa interimatul la sefia statului. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care PDL ar putea forta debarcarea lui Mircea Geoana din fruntea Camerei superioare a Parlamentului si inlocuirea sa cu un democrat-liberal.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici