Bombele lui Branza

Cu incalcarea tuturor normelor europene in materie, Autoritatea Navala Romana (ANR) isi ignora propriile regulamente, favorizand unele transporturi dubioase de petrol si substante chimice. Un accident la Oil Terminal ar genera o adevarata catastrofa in orasul-port, afectand grav mediul, pentru o indelungata perioada de timp.

1 afișare
Imaginea articolului Bombele lui Branza

Bombele lui Branza

Dupa ce a favorizat vreme de doi ani imbogatirea unei firme aleasa pe spranceana, pentru inspectarea navelor de tip tanc, fostul director al ANR, Paul Branza, a cazut tot in picioare. Inlocuit de Ludovic Orban, actualul ministru al Transporturilor, Branza a ajuns tocmai directorul Directiei Inspectii si Securitate Navala din cadrul ANR, o pozitie-cheie in Portul Constanta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici