Bote s-a săturat de România. Şi noi de el!

Creatorul de chiloţi cu blană şi cristale Swarovski ne ameninţă din nou (dar cine să-l mai ia în serios?) că ne va părăsi pentru a pleca în ţări mai iubitoare de “vedete” impuse prin scandal.

4 afișări
Imaginea articolului Bote s-a săturat de România. Şi noi de el!

Bote s-a săturat de România. Şi noi de el!

"După toată mocirla prin care am fost tîrît, mă gîndesc să mă mut din România" - declară Botezatu, în speranţa că ne vom aşterne cu toţii la picioarele lui, cerîndu-i, smeriţi, iertare. Dar, oare, cine l-a tîrît pe Bote în mocirlă? L-am obligat noi să discute la telefon cu acel băieţandru, pentru a-i face declaraţii de amor? L-a ameninţat cineva cu bazooka pentru a-l sili să pozeze în ipostaze mai mult caraghioase decît erotice, cu piţi… pardon, domnişoara Drăguşanu, dispusă, şi ea, să facă orice pentru nişte reclamă sau pentru cîţiva arginţi?

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici