Botez periculos: Un bebeluş, la un pas de a fi înecat în cristelniţă

Caz revoltător la Braşov, unde o fetiţă de şase săptămâni era să se înece în cristelniţă, la botez. Preotul a scufunda-o brutal, de trei ori, deşi părinţii protestau, iar bebeluşul, scos în sfârşit afară, nu mai respira, informează Stirileprotv.ro.

11 afișări
Imaginea articolului Botez periculos: Un bebeluş, la un pas de a fi înecat în cristelniţă

Botez periculos: Un bebeluş, la un pas de a fi înecat în cristelniţă

Anastasia, fetiţa de şase săptămâni, este scufundată de preot de trei ori în cristelţină, fără să-i susţină capul şi mai ales fără să-i astupe căile respiratorii, aşa cum se procedează cu un bebeluş.

Temători, părinţii spun că l-au rugat să nu le scufunde fetiţa în apă şi cu capul, dar părintele nu i-a ascultat.

După ce a fost scos, copilul nu ţipa şi nu se aita, aşa cum era de aşteptat. La un moment dat, fetiţa mişcă spasmodic din mâini şi nu scoate nici un sunet. Pare în stare de şoc. Mama o ia disperată în braţe, realizând, în sfârş, ce se întâmplă: fetiţa ei nu mai respira.

Oamenii intră în panică şi cer ajutor. Un şofer de TIR, aflat şi el în biserică, a resuscitat fetiţa până la venirea ambulanţei.

Află mai multe despre incident şi vezi imagini pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici