Bunuri puse în vânzare de către Fisc: lichid gălbui cu miros şi aspect de motorină, jumătate de loc de veci şi ecrane LCD pentru telefoane

Fiscul organizează în următoarea perioadă licitaţii în vederea vânzării, printre altele, de locuri de veci, bijuterii, autoturisme şi ecrane LCD pentru telefoane mobile, conform celor mai recente date publicate pe site-ul oficial al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

10 afișări
Imaginea articolului Bunuri puse în vânzare de către Fisc: lichid gălbui cu miros şi aspect de motorină, jumătate de loc de veci  şi ecrane LCD pentru telefoane

Bunuri puse în vânzare de către Fisc: lichid gălbui cu miros şi aspect de motorină, jumătate de loc de veci şi ecrane LCD pentru telefoane (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Persoanele interesate de achiziţionarea bunurilor puse în vânzare de către Fisc pot găsi informaţiile complete privind ofertele, preţurile şi data efectivă a licitaţiilor, fie pe site-urile oficiale ale Direcţiilor Generale ale Finanţelor Publice judeţene, fie direct la sediile acestora.

Ce vinde Fiscul în Braşov

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Braşov oferă spre vânzare, prin licitaţie, un autoturism BMW neînmatriculat şi o alee. Valoarea autoturismului BMW este estimată la suma de 7.602 lei. Vehiculul are caroseria zgâriată, farul din stânga faţă spart, parbrizul crăpat şi trapa incompletă.

Aleea la capătul străzii Dr. Toma Ionescu, are o suprafaţă de 173 de metri pătraţi şi a intrat în proprietatea statului prin succesiune vacantă. Valoarea sa este estimată la suma de 46.848 de lei.

Ecrane LCD şi terenuri arabile licitate în judeţul Ilfov

În judeţul Ilfov, DGFP pune în vânzare 3.725 de ecrane de tip LCD pentru telefoane mobile, a căror valoare a fost estimată la suma de 37.250 de lei, dar şi diferite modele de cabluri de conectare pentru telefoanele mobile şi terenuri arabile.

Preţul de pornire la licitaţie pentru un cablu de conectare a telefonului mobil la calculator este de 5 lei, existând 4.650 de bucăţi disponibile. În vânzare sunt puse, de asemenea, cinci terenuri arabile extravilane cu suprafeţe ce variază între 800 şi 16.800 de metri pătraţi, aflate în localităţile Măgurele şi Ciorogârla.

Persoanele interesate pot achiziţiona şi o suprafaţă forestieră de 600 de metri pătraţi localizată în comuna Baloteşti.

Citeşte mai multe despre bunurile puse în vânzare de către Fisc pe www.gandul.info


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici