Bursa a pierdut tot ce castigase de la inceputul anului

Corectiile din ultimele patru luni au luat de pe Bursa peste 10 mld. euro, capitalizarea pietei ajungand la nivelul din ianuarie 2007. Bursa a pierdut in ultimele doua zile circa 1,3 mld. euro din capitalizare pe fondul unora dintre cele mai severe corectii din ultimul an, capitalizarea totala a companiilor listate pe BVB ajungand la nivelul de 22 mld. euro inregistrat la inceputul anului.

1 afișare
Imaginea articolului Bursa a pierdut tot ce castigase de la inceputul anului

Bursa a pierdut tot ce castigase de la inceputul anului

Fata de maximul de 32 mld. euro atins in luna iulie, Bursa a pierdut pana acum peste 10 mld. euro, la aceasta corectie contribuind, pe langa scaderile actiunilor, deprecierea leului fata de euro si anularea majorarii de capital de la Oltchim in urma careia s-a evaporat circa 1 mld. euro din piata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici