Călăul deghizat a fost sacrificat

Noul guvern al Serbiei pare decis să accelereze apropierea de Uniunea Europeană. Radovan Karadzici, fostul lider al sârbilor din Bosnia, a fost reţinut într-un autobuz din Belgrad după 13 ani de căutări.

2 afișări
Imaginea articolului Călăul deghizat a fost sacrificat

Călăul deghizat a fost sacrificat

El era de nerecunoscut, având înfăţişarea unui călugăr, cu barbă şi cu părul legat. După predarea fostului preşedinte iugoslav Slobodan Miloşevici, arestarea lui Karadzici este al doilea „sacrificiu" de acest gen pe care Serbia îl face în era postcomunistă.

 

Citeste tota stirea pe www.adevarul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici