Calul Mariei Băsescu a fost operat recent în Ungaria

Până în septembrie, Nelu se află cu echipa de antrenori şi cu ... Este încă tânăr şi-n putere. Un exemplar superb, înalt, zvelt, impunător, care ar fura inima oricui. Primul său nume a fost "Interesant". Apoi a început să răspundă la "Hoţul". De câţiva ani, însă, de când l-a văzut pentru prima oară, Maria Băsescu îl alintă "Răsfăţ". Iar el, calul prezidenţial, îşi recunoaşte stăpâna numai auzindu-i glasul.

1 afișare
Imaginea articolului Calul Mariei Băsescu a fost operat recent în Ungaria

Calul Mariei Băsescu a fost operat recent în Ungaria

Răsfăţ" are o poveste de viaţă lungă. "L-am cumpărat de la un crescător de cai, dintr-o herghelie din ţară. A fost dresat şi antrenat de cascadori, iar apoi a devenit vedetă de cinema. A fost călărit de Sergiu Nicolaescu în filmul Orient Expres. Apoi, însă, au venit şi problemele. Recent, calul s-a lovit la picior şi a suferit o intervenţie chirurgicală în Ungaria. A fost însoţit de noi, cei de la club, dar şi de Maria Băsescu. Acum e mai bine, dar încă este în perioada de refacere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici