Ce bani a făcut Vanghelie din suspendarea lui Băsescu

Miercuri seară, în emisiunea "Realitatea te priveşte", de la Realitatea TV, omul de afaceri Silviu Prigoană, candidat PD-L în sectorul 3, l-a acuzat pe primarul pesedist al sectorului 5, Marian Vanghelie, că a cheltuit milioane de euro pentru organizarea diferitelor scrutine electorale.

1 afișare
Imaginea articolului Ce bani a făcut Vanghelie din suspendarea lui Băsescu

Ce bani a făcut Vanghelie din suspendarea lui Băsescu

Banii au fost atribuiţi prin licitaţie directă aceleiaşi firme, fie că era vorba de referendumul pentru demiterea preşedintelui, fie că era vorba de organizarea alegerilor europarlamentare. Este vorba de SC Wind ’94 Prod SRL, cu sediul în Bucureşti, chiar în sectorul 5.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici