CFR SA i-a fAcut «cadou» stadionul din Cluj lui Arpad Paszkany

Fosta conducere a companiei CFR SA i-a facut „cadou“, in luna martie a.c., stadionul din Cluj firmei CFR Ecomax, controlata de omul de afaceri Arpad Paszkany. CFR SA s-a asociat in participatiune cu firma lui Arpad Paszkany, în vederea exploatarii unui teren de 30.035 metri patrati, situat în centrul Clujului, pe care se afla stadionul. Desi valoarea terenului este estimata de specialistii imobiliari la peste 6 milioane de euro, evaluarea facuta de expertii angajati de CFR SA arata ca terenul ar valora doar 953.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului CFR SA i-a fAcut «cadou» stadionul din Cluj lui Arpad Paszkany

CFR SA i-a fAcut «cadou» stadionul din Cluj lui Arpad Paszkany

In baza acestei expertize mai mult decåt discutabile, au fost stabilite si beneficiile fiecarei parti in urma asocierii. CFR SA, care vine in afacere cu terenul, a fost de acord sa primeasca doar 20% din veniturile realizate in urma exploatarii acestuia, respectiv 5.500 de euro lunar. In schimb, Paszkany, care aduce in acest business doar promisiunea unor investitii viitoare, primeste 80% din veniturile brute realizate. Mai mult, el primeste stadionul pe 49 de ani, cu drept de prelungire a contractului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici