Nadal nu vrea o ceremonie de adio la Roland Garros 2024, conform directorului turneului

Potrivit directorului turneului, Amelie Mauresmo, Rafael Nadal nu a dorit o ceremonie de adio la ediţia din acest an a Roland Garros.

248 afișări
Imaginea articolului Nadal nu vrea o ceremonie de adio la Roland Garros 2024, conform directorului turneului

Nadal nu vrea o ceremonie de adio la Roland Garros 2024, conform directorului turneului

Madrid Open a organizat o ceremonie de adio minoră pentru spaniol. A fost un moment cu adevărat emoţionant pentru toţi cei implicaţi, printre ei şi alţi jucători, precum Iga Swiatek.

Jucătoarea poloneză este cunoscută pentru faptul că l-a idolatrizat pe Nadal în copilărie. Însă, fanii nu vor avea parte de un astfel de ceremonial la Roland Garros, deoarece jucătorul spaniol a refuzat să i se organizeze, potrivit directorului turneului, Amelie Mauresmo.

Aceasta a declarat presei că evenimentul plănuia o ceremonie, dar Nadal a refuzat.

„După cum vă puteţi imagina, aveam ceva planificat pentru el. Dar el vrea să lase uşa deschisă, aşa că nu îl vom forţa să facă nimic. Este decizia lui când va vrea să aibă o ceremonie adecvată sau o despărţire adecvată şi un rămas bun adecvat. Aşa că nu o vom face anul acesta".

Spaniolul a confirmat de câteva ori în ultimele săptămâni că acest Roland Garros ar putea să nu fie ultimul său Roland Garros, chiar dacă a spus anterior că anul acesta ar putea fi ultimul său turneu ATP.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici