Coaliţie sau anticipate

Traian Băsescu are, după victoria sa la mustaţă la alegerile prezidenţiale, două opţiuni politice majore în debutul noului său mandat de şef al statului: fie să provoace alegeri legislative anticipate, prin dizolvarea Parlamentului, fie să impună guvernul Negoiţă sau un alt premier, în urma unor negocieri între PDL, partidul cu cele mai multe mandate, şi celelalte formaţiuni.

3 afișări
Imaginea articolului Coaliţie sau anticipate

Coaliţie sau anticipate

Prin obţinerea unui nou mandat, Traian Băsescu şi-a recăpătat puterile de preşedinte-jucător. Dacă ar miza pe varianta alegerilor anticipate, el ar putea spori capitalul electoral al partidului din care provine, având în vedere previzibilele frământări din PSD şi PNL, formaţiuni care au pierdut practic împreună alegerile prezidenţiale.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici