Codul Muncii a trecut. Urmează măsuri anticriză

Reprezentanţii Alianţei Confederaţiilor Patronale din România (ACPR) au avut vineri o întrevedere la Ministerul Muncii cu premierul Emil Boc, ministrul Muncii Ioan Botiş şi cel al Finanţelor Gheorghe Ialomiţianu, discuţiile axându-se în principal pe găsirea celor mai bune măsuri în vederea relansării economice, ACPR prezentând în acelaşi timp şi câteva amendamente de reglaj fin în ceea ce priveşte Codul Muncii.

4 afișări
Imaginea articolului Codul Muncii a trecut. Urmează măsuri anticriză

Codul Muncii a trecut. Urmează măsuri anticriză

"Discuţiile de la Ministerul Muncii pe baza Codului Muncii au reprezentat doar 1% din timpul alocat întrevederii, în timp ce 99% din timp a fost alocat discuţiilor privind măsurile anticriză. ACPR a participat la întâlnirea de la Ministerul Muncii pentru a discuta, de fapt, subiecte economice care sunt arzătoare în acest moment, ţinând cont de perioada de criză pe care o traversăm, şi nu neapărat pentru a discuta despre Codul Muncii, subiect pe care noi l-am considerat închis, azi (n.r.- vineri) nefăcând altceva decât să prezentăm nişte amendamente de reglaj fin'', a declarat, pentru Curierul Naţional, Dan Matei Agathon, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al ACPR.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici