Corupţia ne ţine la poarta Schengen

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne a amânat până la toamnă discuţiile privind aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen. Olanda, Germania şi Franţa nu discută intrarea României şi Bulgariei în Schengen, decât după rezultatele evaluării pe Justiţie, ce vor fi publicate în iulie.

9 afișări
Imaginea articolului Corupţia ne ţine la poarta Schengen

Corupţia ne ţine la poarta Schengen

"Nu luăm nicio decizie pe intrarea celor două ţări în Schengen până nu vedem rapoartele pe Justiţie. După ce le vedem, aderarea va fi în trepte. Prima parte, probabil, în toamnă". Aşa se poate rezuma mesajul Consiliului miniştrilor de Justiţie şi Afaceri Interne ai UE care a avut loc ieri, la Luxemburg.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici