Cum repornim economia - Oamenii de afaceri catre stat: Deblocati businessul, nu-l impovarati de taxe!

Statul nu a facut deocamdata nimic pentru a incuraja revenirea economiei, desi are puterea necesara, sustin oamenii de afaceri prezenti ieri la ZF Expert.

3 afișări
Imaginea articolului Cum repornim economia - Oamenii de afaceri catre stat: Deblocati businessul, nu-l impovarati de taxe!

Cum repornim economia - Oamenii de afaceri catre stat: Deblocati businessul, nu-l impovarati de taxe!

Garantarea unui procent din credite pentru firme, reducerea taxelor, acordarea fara birocratie de subventii pentru companiile ce angajeaza someri, dar si asigurarea platilor catre furnizori sunt cateva dintre masurile necesare pentru repornirea economiei, pe care le-au sugerat oamenii de afaceri, in cadrul celei de-a doua reuniuni ZF Expert- Cum sa repornim economia, la care participa cititori ai ZF, experti in domeniul lor de activitate.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici