'Dane, te vrem primar!'

'Poate la anul voi candida la primarie', l-a avertizat in direct Dan Diaconescu pe Gheorghe Anghel, primarul PSD-ist din Caracal, in emisiunea pe care o modereaza la OTV. Anuntul a produs zarva printre caracaleni, unii vazandu-l deja pe Diaconescu in fotoliul de primar. Anghel a luat si el anuntul in serios si ne-a declarat ca abia asteapta candidatura celui pe care l-a numit cetatean de onoare al orasului Caracal.

1 afișare
Imaginea articolului 'Dane, te vrem primar!'

'Dane, te vrem primar!'

Forfota preelectorala in Caracal, cu pareri divergente. 'Dane, te vrem primar!', i-au transmis tanti Maria (57 de ani) si Ioana Nitu (57 de ani) bosului de la OTV. 'E caracalean de-al nostru. Si primarul Anghel a fost bun, doar e de atata timp pe post, dar Dan e baiat tanar, are alte viziuni. Ar fi bine sa vina primar', a mai spus tanti Maria. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici