De la "Bulibaşa" Tăriceanu, 3 miliarde de lei pentru robia rromilor

1 afișare
Frustrările omului politic Călin Popescu Tăriceanu sunt multe şi greu de rezolvat în vremelnica sa postură de premier al României. După ce a devenit aproape penibil încercând să copieze duritatea mesajelor lui Traian Băsescu, ripostând astfel la atacurile venite dinspre Palatul Cotroceni, mai nou, Tăriceanu copiază demersurile politice de succes ale preşedintelui, în speranţa că va mai convinge câteva rămăşiţe electorale. Ultima găselniţă a consilierilor săi este constituirea, pe lângă guvern, a unei Comisii pentru studierea robiei rromilor, care are ca obiectiv, ţineţi-vă bine, "studierea aprofundată, interdisciplinară, a perioadei robiei rromilor în spaţiul românesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici