De la Palat, în odaia cu zăbrele

Gigi Becali a fost reţinut ieri pentru că ar fi sechestrat trei membri ai clanului „Geamănu“. După ce miercuri seară a dansat pe ritmuri aromâne în emisiunea „Happy Hour“ de la ProTV, de-i sărea cămaşa, Gigi Becali a fost reţinut, ieri, pentru lipsire de libertate.

1 afișare
Imaginea articolului De la Palat, în odaia cu zăbrele

De la Palat, în odaia cu zăbrele

Alături de Gigi Becali, au fost reţinute alte şase persoane, printre care şi badigardul său Cătălin Zmărăndescu, dar şi un membru al clanului „Duduienilor”. Aceştia sunt acuzaţi şi de uz de armă fără drept.Autointitulat “Războinicul luminii”, Gigi Becali este acuzat că ar fi încercat să-şi facă singur dreptate, la sfârşitul lunii ianuarie, când trei membri ai clanului “Geamănu” i-au furat autoturismul Mercedes S 500 din faţa barului “Illy” din Pipera. Bolidul valorează aproximativ 130.000 de euro.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici