Declaratiile mincinoase din spatele falselor razboaie

Se joaca tare pe scena politica. Sau, cel putin, asta vor politicienii sa credem. Cat timp la mijloc este viitorul fiecarui lider, fiecarui partid in parte, agitatia este iminenta, iar intensitatea scandalurilor, pe masura mizei. Se vorbeste, din nou, de protectie sociala, de infrastructura, de Educatie, de Sanatate, de Agricultura.

1 afișare
Imaginea articolului Declaratiile mincinoase din spatele falselor razboaie

Declaratiile mincinoase din spatele falselor razboaie

Niciun domeniu care poate aduce puncte electorale nu este neglijat. PSD, PNL si PD-L sunt partidele care vor pune bazele viitorului Executiv. Cum solutia unui guvern monocolor minoritar este greu de luat in calcul, in contextul in care coabitarea cu un Parlament ostil va fi imposibila, este probabil ca partidul care se va impune in alegeri sa invite PNL pentru a pune bazele formulei postelectorale. Daca ne raportam la sondaje, care trebuie luate in considerare cu marja de eroare din ce in ce mai semnificativa, observam ca invingatorul se va alege dintre PD-L si Alianta PSD+PC (ordinea este aleatorie).


Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici