Dictatura Adomnitei

Ministrul liberal transforma Educatia in propria-i mosie: Concursurile nu pot fi castigate decat cu aprobarea lui, legile nu au nici o importanta, figurile care nu-i plac trebuie sa dispara.

1 afișare
Imaginea articolului Dictatura Adomnitei

Dictatura Adomnitei

Cristian Adomnitei a instituit dictatura in Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT). Concret, profesionistii din sistemul de invatamant superior care nu ii sunt pe plac dar care se inscriu la concursuri de ocupare a unor importante functii din MECT sunt sfatuiti direct de Adomnitei sa renunte la competitie. In cazul in care postul sau functia din MECT este ocupata legal de o perosoana incomoda liberalului, acesta ii pregateste eliminarea schimband peste noapte organigrama ministerului. Acesta este si cazul prof. dr. Matei Ani, care a reusit sa castige concursul de ocupare a postului de Director General al Directiei Generale pentru Management Invatamant Superior din cadrul MECT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici