Element-cheie în ancheta de la Braşov: Criminalul şi-a uitat ADN-ul la locul faptei

Noile piste de investigaţie abordate de criminalişti scot la iveală un întreg complot organizat din timp, cu participarea mai multor persoane, unele care să fileze din timp casa de schimb valutar Candy, ai cărei angajaţi au murit în urma atacului armat de la Braşov, unul sau doi atacatori care să dea lovitura, iar alţii care să-i recupereze cu o maşină de la o distanţă sigură de locul crimelor şi să-i scoată rapid din oraş.

1 afișare
Imaginea articolului Element-cheie în ancheta de la Braşov: Criminalul şi-a uitat ADN-ul la locul faptei

Element-cheie în ancheta de la Braşov: Criminalul şi-a uitat ADN-ul la locul faptei

O informaţie de ultimă oră confirmă faptul că un fragment de ţesut uman a fost identificat de criminalişti, altul decât cel al victimelor din maşina atacată.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici