Elful de sub brad

În 2006, pe vremea aceasta, Denis avea două luni şi jumătate de cînd primise diagnosticul. Cancer la creier. Era între a treia şi a patra operaţie.

1 afișare
Imaginea articolului Elful de sub brad

Elful de sub brad

Acum, Denis are cel mai bun set de analize din ultimul an. De trei săptămîni n-a mai făcut transfuzii, sîngele lui simte din nou că măduva lucrează. Mănîncă. Îl mai păcălesc şi cu un cartof prăjit. Şi are un nou preferat: salamul săsesc. A învăţat să se prezinte. Cînd vede pe cineva intrînd în casa din Gura Humorului, strigă "Paşchi! Paşchi!". Fiziologic, tratamentul dur a fost o reuşită. Sînt cazuri în care bombardamentul celulelor aduce defecte de auz, vorbire, locomotorii sau văz. Nu e cazul lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici