Erste creste pe bursa dupa vanzarea asigurarilor

Erste Bank, proprietarul BCR, cea mai mare banca romaneasca dupa active, a vandut catre Vienna Insurance Group (VIG) toate operatiunile de asigurari detinute in Europa Centrala si de Est (ECE), prin societatea Sparkassen Versicherung si prin filialele sale, precum si companiile detinute de BCR, respectiv BCR Asigurari si BCR Asigurari de Viata, valoarea totala a tranzactiei fiind de 1,445 mld. euro, conform informatiilor oferite de Erste Bank.

2 afișări
Imaginea articolului Erste creste pe bursa dupa vanzarea asigurarilor

Erste creste pe bursa dupa vanzarea asigurarilor

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici