Eu sint fratele tau!

Curtea de Apel Bucuresti a pus punct, ieri, procesului prin care Andrei Iucinu cerea stabilirea paternitatii. Printr-o sentinta definitiva si irevocabila, Andrei Iucinu a fost recunoscut de Justitie drept fiu legitim al fostului director al ziarului "Adevarul", Dumitru Tinu. Asadar, Andrei Tinu are de acum toate calitatile cerute de lege pentru a intra in posesia averii lasate de tatal sau, implicit si ziarul "Adevarul".

1 afișare
Imaginea articolului Eu sint fratele tau!

Eu sint fratele tau!

Primul pas pe care Andrei il va face dupa schimbarea numelui va fi sa atace certificatul de mostenitor al surorii sale, Anna-Maria Tinu, si apoi sa ceara anularea contractului de vinzare-cumparare prin care omul de afaceri Dinu Patriciu a devenit patron la "Adevarul". Se poate spune ca de acum incepe adevaratul razboi al mostenitorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici